De zomer is in volle gang en dat betekent vakantietijd voor velen van ons. Terwijl je geniet van zonnige dagen en ontspannende uitjes, willen we je eraan herinneren dat onze deuren elke maandagavond open staan, zelfs tijdens de vakantieperiode!

Of je nu op zoek bent naar een verfrissende activiteit om samen met vrienden en familie te doen, of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van de zomerse dagelijkse routine, bij ons ben je van harte welkom. Onze bordspelgroep biedt een warm welkom aan nieuwe gezichten en een vertrouwde omgeving voor oude vrienden. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde speler bent of net begint, er is altijd een plekje voor jou aan onze tafels.

Elke maandagavond komen we bijeen om een scala aan spellen te verkennen, van luchtige gateway spellen tot diepgaande strategische uitdagingen. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe spellen te leren kennen, je favorieten te herontdekken of gewoon te genieten van het gezelschap van gelijkgestemde spelliefhebbers.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en ontspannende manier om je maandagavond door te brengen tijdens de vakantie, sluit je dan bij ons aan! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een geweldige tijd te hebben.

Geniet van je zomervakantie en vergeet niet om elke maandagavond langs te komen voor een portie bordspel plezier!

Tot snel aan de tafel!